CALL US NOW : +1-800-445-2620
Forums
SharpE :: Forums :: SharpE :: SharpE - Service Support   << Previous thread | Next thread >>
Flickering
Moderators: Billi Berserker, pixol, silentpyjamas
Author Post
smudley
Wed Feb 08 2006, 06:51PM
Registered Member #903
Joined: Wed Feb 08 2006, 06:12PM
:
posts: 2
Just trying out SharpE and it looks nice but I get flickering in some apps.

It's running on a HP nx9600 laptop with a 17" screen.

Any suggestions on stopping the flicker?

Thanks
Back to top
Private Message
Dwazzue
Wed Feb 08 2006, 07:49PM

Registered Member #507
Joined: Sun Aug 21 2005, 12:11PM
:
posts: 83
When is it doing it? What apps are you running when it does it? how are you running the apps(ie full screen, windows)?

It\'s My environment I will make it the way I want.

Who is anyone to tell me what it should look like!
Back to top
Private Message
pixol
Thu Feb 09 2006, 12:52AM
Pixolated


Registered Member #3
Joined: Wed Dec 15 2004, 10:41AM
:
posts: 534
It's possible you have the bars running on top which is intefering with the full screen window behaviour.
[ Edited Thu Feb 09 2006, 08:52AM ]

Pixol - pixol@sharpe-shell.org
Lead developer of SharpCore + Core Services
Back to top
Private Message
smudley
Thu Feb 09 2006, 06:53AM
Registered Member #903
Joined: Wed Feb 08 2006, 06:12PM
:
posts: 2
Thanks for the replies.
I found out that it was a program called 'Say The Time'.
It's a little clock program that sits in the systray will say the time at given intervals.

It there a way to port such problem programs to coexist with SharpE?

Thanks,

Smudley
Back to top
Private Message

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System




All trademarks are � their respective owners, all other content is � e107 powered website.
e107 is � e107.org 2002/2003 and is released under the GNU GPL license.