CALL US NOW : +1-800-445-2620
Forums
Moderators: Billi Berserker, pixol, Malx, blueapples, captainhérisson, silentpyjamas, glacialfury, mc, wrtpeeps
Author Post
omonte
Tue Jan 13 2009, 12:14PM
Registered Member #2309
Joined: Tue Jan 13 2009, 12:05PM
Posts: 1
Hello, I'm new and have just installed sharp envirio 0.75 td5. How do I get the quick launch to display icons instead of the default "menu"? I can add buttons, but don't really feel like manually adding all of those. Figured there would be a quicker way to do this, also drag-n-drop doesn't work by creating a button or button bar.
Back to top
brum74
Tue Jan 13 2009, 09:49PM
Registered Member #2016
Joined: Sat May 31 2008, 08:48AM
Posts: 46
The drag and drop should work for a ButtonBar module. Add it to a bar and then drag from the quick launch folder to the module on the bar. You should see the mouse change to have a "+", if you are adding it to the bottom bar you may not see this as it is appearing off the screen.

Look SharpE, Feel SharpE, Use SharpE

"The only thing I know is that I know nothing" Socrates
Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System




All trademarks are � their respective owners, all other content is � e107 powered website.
CALL NUS NOW USA : +1-800-445-2620
cript type="text/javascript" src="../../e107_files/e_ajax.js">